Yoga kleding

Yoga kleding voor een optimale balans

Welke yogastijl je ook beoefent, zoals bij elke sport zal je de juiste yoga kleding moeten aanschaffen. Om het optimale niveau van ontspanning tijdens yogasessies te bereiken is het van belang dat je je zowel lichamelijk als geestelijk goed voelt. Als kleding niet lekker zit of niet goed ademt, is het moeilijk om echt te genieten van de beoefening van yoga en een optimaal resultaat te behalen.

Barefoot schoenenWaar moet je op letten?

Uiteraard is de stof van belang. Je bent in beweging dus rekbaarheid is de eerste eigenschap waar je op moet letten. Zoals bij alle kleding is het ook belangrijk dat de stof goed ademt. Tenslotte zijn de pasvorm en de uiterlijke kenmerken van de yoga kleding – zoals kleur en design – zaken waarop een keuze gebaseerd wordt, want je  wilt natuurlijk  goed en verzorgd voor de dag komen tijdens jouw yogales.

Tips

  • Vergeet de voeten niet! Softshoes zijn perfect om je outfit af te maken. Deze schoenen zijn heel licht, comfortabel en flexibel. Zeker voor yoga is het van belang dat je op je  persoonlijke balans let en dat je je spieren op een natuurlijke wijze versterkt. Ook om  koude voeten te voorkomen en vanwege de goede antislip is het raadzaam om softshoes te dragen, want op sokken glijdt je uit.
  • Als iemand yoga met passie beoefend is er natuurlijk niets mooiers dan yoga kleding kado geven. Als de beoefenaar van yoga deze softshoes cadeau krijgt  zal hij/zij bij de oefeningen zeker af en toe aan jou denken.

   Barefoot schoenen     Contact  Klik hier voor alle soorten softshoes